Duurzaam kerstpakket

Eerlijk genieten tijdens de feestdagen

Veel mensen zijn steeds meer bezig met het milieu en het duurzaam verbouwen en verwerken van producten. Het is natuurlijk erg belangrijk om te denken aan de gezondheid van onze planeet. Steeds meer mensen houden zich er dagelijks mee bezig en letten hier graag op wanneer ze aankopen doen. Het is dan zeker erg fijn als er kerstpakketten verkrijgbaar zijn die alleen maar producten bevatten die op een eerlijke en duurzame manier zijn geproduceerd en verhandeld. Dit geeft dan zeker een goed gevoel wanneer je de producten consumeert of gebruikt. Dit alles is zeker door het FairTrade logo dat op alle producten aanwezig is.

De inhoud

De duurzame pakketten kunne gevuld zijn met alles wat je nodig hebt voor een eerlijke Thaise maaltijd. Zoals rijst waarvoor de boeren een eerlijke prijs hebben gekregen, of saus gemaakt van kruiden die verbouwd zijn op een duurzame manier waarbij weinig tot geen schadelijke bestrijdingsmiddelen zijn gebruikt. Ook zit Tevens zijn er duurzame wijn pakketten die inhouden dat de wijn die je ontvangt volledig duurzaam en eerlijk is verkregen. Zodat je ook van een eerlijke wijn kunt genieten bij een eerlijk gerecht.

Vegetarisch of veganistisch

Tevens zijn er veel pakketten en producten verkrijgbaar waar geen dierlijke producten in verwerkt zijn. Zo zitten er ook goede pakketten bij voor degene die vegetarisch of veganistisch zijn. Ook wanneer het merendeel van je werknemers wel vlees of dierlijke producten consumeert of gebruikt is het nog steeds een goede optie om deze producten voor een keer over te slaan. Uit verschillende onderzoeken is namelijk vaker gebleken dat in een goed gevulde maaltijd of in een goedgevuld pakket, het ontbreken van vlees of dierlijke producten vaker niet dan wel wordt opgemerkt.

Terug naar overzicht